Cum platesc

Aveti posibilitatea de a achita comanda dumneavoastra folosind următoarele modalităţi de plată:

1. Plata online cu ajutorul cardului

Este cea mai simplă metodă de plată, se realizează online şi este disponibilă tuturor clienţilor care posedă un card de credit sau debit: VISA sau MasterCard.

2. Virament online (Internet Banking) - BT24

Detalii

3. Plata prin virament bancar (OP)

Plata se va face în contul:

  • SC BUCHET SRL
  • Cod fiscal: RO 22581265
  • Banca: Transilvania, Cluj-Napoca
  • Cont RON: RO26 BTRL 0130 1202 F947 62XX
  • Cont EURO: RO09 BTRL 0130 4202 F947 6200
  • Cod Swift: BTRLRO22

După ce aţi achitat contravaloarea comenzii vă rugăm să ne trimiteţi copia după ordinul de plată scanată pe mail la: office@casacuflori.com.

4. Western Union

Achită suma aferentă buchetului/aranjamentului ( ex. Pop Teodora, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, România. După trimitere, vă rugăm să confirmaţi plata prin e-mail office@casacuflori.com incluzând suma plătită, codul MTCN, numele şi ţara expeditorului.

5. Plata în Offline in magazinele Casa cu Flori din Cluj Napoca si Suceava

Comanda dvs. poate fi achitata in oricare din florariile noastre situate in Cluj Napocasi Suceava. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne confirmati acest lucru la unul din numerele de contact aflate pe pagina principala a site-ului nostru sau printr-un email trimis la adresa : office@casacuflori.com

6. Plata la livrare - disponibila pentru livrările în orașele Cluj-Napoca si Suceava.

FACTURA

Pentru factură bifaţi una din opţiunile de la Informaţii factură şi alegeţi ceea ce vi se potriveşte.

CONFIRMAREA COMENZII

In momentul lansarii comenzii veţi primi pe adresa Dumneavoastra de email confirmarea acesteia în care veţi regăsi toate informaţiile pe care le-aţi completat în formularul de comandă, respectiv: informaţiile dvs şi ale persoanei destinatare, metoda de plată selectată, mesajul (în cazul în care aţi completat un mesaj) pentru destinatar care va fi scris pe o felicitare,